Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-23/530-800 ● info@ligneus.hu

Az új konyha szíve: Egyedi munkalap a Ligneus Kft.-től

Az új konyha szíve: Egyedi munkalap a Ligneus Kft.-től
2024-05-27
Az új konyha szíve: Egyedi munkalap a Ligneus Kft.-től

A munkalap szerepe a konyha központi elemeként

 

A munkalap nem csupán a konyha egyik legtöbbet használt része, hanem az otthoni ételkészítés színtere is. A munkalapoknak tehát olyan kiváló minőségűnek és praktikusnak kell lenniük, hogy ellenálljanak a mindennapi használat során keletkező kopásnak, hőhatásnak és egyéb igénybevételnek. Ezenkívül, mint Anna esetében is, az esztétikai szempontok is kulcsfontosságúak. A színük, anyaguk és textúrájuk jelentősen befolyásolja a konyha általános hangulatát és stílusát.

Anna szeretett volna egy munkalapot, ami nem csak praktikus és tartós, hanem vizuálisan is vonzó, illeszkedve a konyha modern és barátságos stílusához. Ezért fontos volt számára, hogy a munkalap anyaga és megjelenése harmonizáljon a többi konyhabútorral és a konyha általános design-jával. A Ligneus Kft. által kínált HPL laminált forgácslapok ideálisak voltak erre a célra, mivel magas kopás- és hőállóságuk mellett széles szín- és mintaválasztékban érhetők el, amely lehetővé tette számára, hogy tökéletesen illeszkedjenek konyhája stílusához.

A kivitelezés részletei és a végeredmény

A laminálás folyamata során a forgácslap magot egy nagy nyomású és hőmérsékletű lamináló gépen keresztülvezetve CPL vagy HPL laminátummal vonják be, amely nemcsak a strapabírását növeli, de szép, sima felületet is biztosít. Az ellenhúzó papír, amely az alsó felületre kerül, pedig stabilizálja a lapot, megakadályozva annak eldeformálódását a hőmérsékleti ingadozások vagy a páratartalom változása esetén.

A hosszanti éleken lévő bizonyos rádiussal kialakított lekerekítések nem csak biztonsági szempontból fontosak – elkerülve a sérüléseket –, hanem esztétikai szerepet is betöltenek, mivel lágyabbá és finomabbá teszik a munkalapok megjelenését. Ez a részlet is hozzájárul ahhoz, hogy a munkalap tökéletesen illeszkedjen a konyha modern dizájnjához, miközben a mindennapi használat során is praktikus marad.

Anna számára a Ligneus Kft. által nyújtott lehetőség volt az is, hogy személyre szabottan válassza ki a színt, mintázatot és méretet, és ez döntő fontosságú volt. Ezáltal nem csak egy funkcionális konyhai munkafelületet kapott, hanem egy olyan esztétikai elemet is, amely jelentős mértékben hozzájárul otthona központi tere, a konyha hangulatának alakításához. Az eredmény egy személyre szabott, gyönyörű és praktikus konyha lett, ahol minden egyes részlet, beleértve a munkalapot is, tükrözi Anna ízlését és megfelel funkcionalitási igényeinek. A munkalap választásával Anna nem csupán egy tartós és könnyen tisztítható felületet kapott a napi tevékenységekhez, hanem egy olyan design elemet is, amely összeköti a konyha különböző részeit, egybefogva azokat egy harmonikus egésszé.

egyedi munkalap

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2024-07-08
Hogyan segített az Innovus fémhatású bútorlap egy otthon felújításában?
A felújítás első lépései – Megoldás, az Innovus fémhatású bútor
2024-07-08
Innovus fémhatású bútorlap segítségével újítottuk fel irodánkat – Egy sikertörténet
A felújítás kezdete, és az Innovus fémhatású bútorlap, mint megoldás
2024-07-08
Innovus fémhatású bútorlap – Innovatív megoldás a modern belsőépítészetben
Az Innovus fémhatású bútorlap jellemzői
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
Ligneus Faipari Kft.
Cím: 2051 Biatorbágy, Rozália park 6.
Telefon: (+36) 30 / 738 8246
Szabászat: (+36) 30 / 320 0063
 

© 2021. Ligneus Faipari Kft. Minden jog fenntartva!